Succesvol inburgeren via Project Nagel

Of u als medelander hier wel of niet gaat slagen, is afhankelijk van veel factoren. De beleidsmakers denken vaak dat een succesvolle inburgering grotendeels afhankelijk is van Nederlands leren. Maar persoonlijke kenmerken als ambitie, ondernemingszin, doorzettings-
vermogen, flair en karakter zijn misschien nog wel veel crucialer dan taalbeheersing. Uiteraard is het voor een medelander van belang of hij zich verstaanbaar kan maken, maar zaligmakend is het niet. Elke buurt met veel medelanders toont dat aan. De een maakt zijn gebrekkige Nederlands meer dan goed door zich met ziel en zaligheid op zijn winkel te storten, de ander spreekt de taal, maar slijt zijn dagen in het koffiehuis.

Niets is zo doorslaggevend voor succes als de wil om het te maken. Er is een Turks spreekwoord dat zegt: Tırnağın varsa başını kaşı. Dat betekent letterlijk: Als je een nagel hebt, krab dan je hoofd, wat wil zeggen dat je je eigen mogelijkheden moet proberen te benutten.

Allochtonen Bazaar Nederland wil u via internet graag helpen om het hier te gaan maken. Met dat doel maken we betaalbare elektronische winkeltjes op internet. Door hiernaast op de demo-winkeltjes te klikken, kunt u zien hoe het allemaal werkt. In deze demo-winkeltjes kunt u gerust op alle linken klikken, want de aanvragen/bestellingen worden natuurlijk niet uitgevoerd.

Onze elektronische winkeltjes gratis uitproberen

U mag een winkeltje één maand lang gratis uitproberen. Daarna beslist u of u ermee wilt doorgaan. Zo ja, dan kost een e-winkeltje slechts € 20,- per jaar.


Mond-op-mond-reclame wordt beloond

Als u nieuwe klanten naar ons doorverwijst, krijgt u voor elke betalende nieuwe klant € 2,- provisie, maar dan moet u wel in Nederland wonen én dient u ook hetzelfde e-winkeltje te bezitten. Als u bijvoorbeeld een strijkservice hebt, en u een klant aanbrengt die ook een strijkservice bij ons koopt, dan krijgt u daar € 2,- voor. Als u een strijkservice bij ons hebt, en de door u aangebrachte klant koopt bij ons een "dienstverlening aan huis"-winkel, dan krijgt u geen provisie.

Als u de beheerder van een website of weblog bent, dan kunt u wat bijverdienen door naar ons te verwijzen. Klik voor meer info hier.

Dienstverlening aan huis

U kunt dit project zelfstandig opstarten, maar u kunt ook in overleg met uw opdrachtgever(s) eventueel gebruikmaken van de Regeling dienstverlening aan huis. Over deze Nederlandse regeling kunt u meer lezen op de site van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Reclame maken voor uw winkeltje(s) met een eigen link

U en uw klanten kunnen uw e-winkeltje(s) bereiken via linken die er als volgt uitzien: http://mede-lander.nl/uwnaam-uwstad-uwland (bijvoorbeeld: http://mede-lander.nl/rukiye-utrecht-nl). Deze link kunt u gebruiken om reclame voor uw e-winkeltje(s) te maken. Geschikte plaatsen waar u aan uw winkeltje bekendheid kunt geven zijn de rubriek "Diensten" op www.marktplaats.nl en advertentieborden in supermarkten.

Disclaimer

Allochtonen Bazaar Nederland is geen werk- of opdrachtgever. Onze gebruikers krijgen tegen betaling voor de duur van één jaar de beschikking over een e-winkeltje, waarvoor ze zelf reclame dienen te maken. Allochtonen Bazaar Nederland is slechts verantwoordelijk voor de technische continuïteit van de e-winkeltjes en het webontwerp. Derhalve aanvaardt Allochtonen Bazaar Nederland geen enkele aansprakelijkheid voor de aard en kwaliteit van de producten/diensten die in de e-winkeltjes aangeboden worden. Verdiensten uit deze winkeltjes kunnen fiscaal belastbaar zijn en van (sociale) uitkeringen ingehouden worden. Om in de Europese Unie te mogen werken zijn vaak verblijfs- en werkvergunningen noodzakelijk. Laat u door de betrokken instanties goed voorlichten.

We wensen u van harte succes met uw e-winkeltje(s).

 


  Zoeken
  (werkt niet)
  nog even geduld

    

  Advanced Search


   

 
  naar demo strijkservice   Iedere Nederlander of medelander moet zelf in zijn levensonderhoud voorzien. Lukt u dat niet, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden van de gemeente een bijstandsuitkering krijgen, waarmee u de periode totdat u weer werk vindt, kunt overbruggen. De bijstandsuitkering is een aanvullende uitkering die uw eigen inkomsten aanvult tot het bedrag dat voor u geldt (het normbedrag).

Bijstandsgerechtigden die met werk niet genoeg verdienen om uit de bijstand te komen, mogen maximaal zes maanden lang een kwart van wat ze verdienen houden tot een maximum van € 177,- per maand (2008). Dit geldt alleen als de gemeente vindt dat u door uw werk uit de bijstand kunt komen.

Met uw verdiensten uit strijkwerk en/of dienstverlening aan huis (hulp huishouding, tuinonderhoud, klusjes etc.) is het mogelijk om uiteindelijk uit de bijstand te komen. Waarom zou u hier niet eens met uw contactpersoon bij de sociale dienst over spreken?

Als u geen uitkering heeft of niet meer hoeft in te burgeren, dan kunt u met onze e-winkeltjes natuurlijk ook lekker (bij)verdienen. Dat is meer dan welkom in deze dure tijden.

U kunt de elektronische strijkservice één maand gratis uitproberen. Wilt u ermee verdergaan, dan betaalt u slechts € 20,= per jaar.

Naar demo strijkservice

 
     
  naar demo dah-winkel   U kunt ook de "dienstverlening aan huis" (dah)-winkel één maand gratis uitproberen. Wilt u ermee verdergaan, dan betaalt u slechts
€ 20,= per jaar.

Naar demo "dienstverlening aan huis" (dah)-winkel

 
   
 
    Mogelijke opdrachtgevers

Klik hier.

Opgave productprijzen, uurloon, eigen introductietekst en internetadres

Klik hier.

Contact

Allochtonen Bazaar Nederland
T.a.v. Martin Cordes
Karel Doormanlaan 20
3931 AJ Woudenberg
Nederland
T: (+31)(0)332865251
F: (+31)(0)332866017
M: (+31)624207845
E: abnl@entegrasyon.nl

 
© Project Nagel i.s.m. Allochtonen Bazaar Nederland, 2005-2008